24/09/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Известување 19.05.2010

Ги известуваме жителите на ул. Костурска дека поради неодложни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија, во текот на денешниот ден ќе има прекин во водоснабдувањето.

 

Благодариме за разбирањето.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.