Управен одбор

Членови на Управен одбор на ЈКП ДЕРВЕН – Велес

1. Валентин Алчев – Претседател
2. Сашко Климкаров – Заменик претседател
3. Пецо Стојановски – Член
4. Лазе Штипјанов – Член
5. Марија Левкова-Куновска – Член

Исто така, проверете

Р.Е. Пазари

Р.Е. Пазари Одржувањето и управувањето со пазарите на мало се врши преку работната единица "Пазари". …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *