Започна пролетното перење на резервоарите
Пролетно садење
Заврши акцијата за чистење на Потокот
Известување 27.04.2010
Известување 26.04.2010
Известување 22.04.2010
Известување 22.04.2010
Акција за чистење на „Потокот“
Известување 15.04.2010
Известување 14.04.2010