29.06.2010 – Известување
24.06.2010 – Известување
22.06. – РЕ Паркови и зеленило продолжува со косењето на тревниците во градот
22.06.2010 – Работните активности на ЈКП Дервен по невремето продолжуваат
Работни активности на ЈКП Дервен по поплавите од невремето
Силно невреме во Велес
Се чистат градските фонтани
prova
Работни активности на РЕ Комунална хигиена
Известување 09.06.2010