23/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Известување 22.04.2010

Ги известуваме жителите на ул. Петре Алчев дека во 9:00 часот, заради изведба на реконструкција на водоводна линија водоснабдувањето ќе биде привремено прекинато. Работните активности ќе бидат завршени во најкраток можен рок.  

Ги известуваме жителите на ул. Маршал Тито, Коле Дрнков и Димче Мирчев дека поради дефект на водоводна линија на ул. Маршал Тито, во 9:00 часот водоснабдувањето ќе биде привремено прекинато. Работните активности за отклонување на дефектот ќе бидат завршени во најкраток можен рок.

Благодариме за разбирањето.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.