ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Известување 23.08.2010

Известување 23.08.2010

Поради дефект на хидрофорски систем, водоснабдувањето на ул. Сараевска во текот на вчерашниот ден, 22.08.2010 година, се одвиваше со повремени прекини, а во текот на денешниот ден, 23.08.2010, поради потребни работни активности за отклонување на дефектот, водоснабдувањето ќе биде прекинато во 9.00 часот. Работните тимови на РЕ Водовод ќе ги вложат сите напори дефектот да биде отстранет во најкус можен рок.

Заради редовна проверка на исправноста на постоечката опрема во хидрофорската станица од која со вода за пиење се снабдуваат жителите на ул. Живко Фирфов, водоснабдувањето ќе биде прекинато во 8.30 часот за период од неколку часа.

 

Се извинуваме за непријатноста.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. 8 Септември

Поради неопходни работни активности за одржување на водоводна мрежа, денеска (18.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *