28/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

24.06.2010 – Известување

Ги известуваме граѓаните дека утре, на 25.06.2010, во периодот помеѓу 9:00 и 10:30 часот, поради неопходни работни активности за промена на водоводна линија, водоснабдувањето ќе биде прекинато на ул. Владимир Назор, ул. Димко Најдов и дел од ул. Кочо Рацин.

Благодариме за разбирањето.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.