26/09/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Известување 26.04.2010

Ги известуваме граѓаните дека поради поправка на дефект на водоводна линија на ул. „Лазо Трпков“, денеска во 10:00 часот водоснабдувањето ќе биде привремено прекинато на ул. „Лазо Трпков“ и делови од улиците „Игманска“ и „Сараевска“. Работниот тим ќе вложи напори да го отклони дефектот во најбрз можен рок.

Благодариме за разбирањето.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.