24/09/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Известување 27.04.2010

Ги известуваме жителите на ул. Лазо Трпков, Игманска и Сараевска дека поради неопходни работни активности на отстранување дефект на водоводна линија водоснабдувањето ќе биде привремено прекинато на ул. „Лазо Трпков“ и дел од ул. „Игманска“ и „Сараевска“ во текот на денешниот ден.

Благодариме за разбирањето.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.