26/09/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

29.06.2010 – Известување

ЈКП Дервен соопштува дека од 01.07.2010 ќе се врши исклучување од водоводната мрежа на оние корисници кои имаат неплатени сметки. Ги молиме корисниците што ги немаат подмирено долговите тоа да го сторат што е можно побрзо.  Однапред ви благодариме.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.