01/08/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Тодорка Андреевска

Обраќање на Директорот Веќе повеќе од 50 години имаме чест да бидете корисници на нашите комунални услуги. Ја користам оваа...

Постројка за третман на вода – Како таа работи?  Како суровата вода се прочистува во постројката за третман на водата?...

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.