01/08/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

IceSlideShow

Постројка за третман на вода – Како таа работи?  Како суровата вода се прочистува во постројката за третман на водата?...

Обраќање на Директорот Веќе повеќе од 50 години имаме чест да бидете корисници на нашите комунални услуги. Ја користам оваа...

 Од каде ја добиваме водата за пиење? Снабдувачот на сурова вода ХС Лисиче е претпријатие одговорно за одржување на браната на р....

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.