ДОМА / File

Blog Archives

ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ за 2016 година

Годишниот извештај за работењето и резултатите по завршна сметка на ЈКП Дервен – Велес можете да го превземете тука : Годишен извештај за 2016 година

Повеќе »