ДОМА / File / ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ за 2016 година

ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ за 2016 година

ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ за 2016 година

Version
Download 20
Total Views 126
Stock
File Size 0.00 KB
File Type unknown
Create Date 24/07/2018
Last Updated 24/07/2018
Download

Годишниот извештај за работењето и резултатите по завршна сметка на ЈКП Дервен - Велес можете да го превземете тука :

Годишен извештај за 2016 година

Исто така, проверете

Поправен е фотоволтаичниот систем на градската депонија

На градската депонија поправен е фотоволтаичниот систем за производство на електрична енергија, со што повторно …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *