ДОМА / File / ГОДИШЕН ПЛАН ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ ЗА 2018 ГОДИНА

ГОДИШЕН ПЛАН ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ ЗА 2018 ГОДИНА

  • Version
  • Download 0
  • File Size 4.00 KB
  • File Count 1
  • Create Date 13/08/2018
  • Last Updated 13/08/2018

ГОДИШЕН ПЛАН ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ ЗА 2018 ГОДИНА

Годишен план за јавни набавки за 2018 година

Овој документ можете да го превземете тука: Годишен план за јавни набавки за 2018

Исто така, проверете

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани, Во согласност со препораките од Министерството за здравство, Ве известуваме дека од денес, 12 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *