КОНТАКТ

ЈКП ДЕРВЕН – Велес 1400

Јавно комунално преттпријатие

КОНТАКТ ИНФО

Адреса:
ул. Вардарска бр.18, 1400 Велес
Работно време:
Понеделник – Петок: 07:00 – 15:00часот
Телефон (централа):
043 231-011 043 231-432 043 231-440
Телефон (факс):
043 222-608
Дежурен телефон за дефекти:
043 231-820 | 076 308-038

Телефон (магацин-возен парк)
043 239-144
Телефон (филтерна станица)
043 231-820
Телефон (комунална хигиена)
043 233-768

Е-пошта
info@derven.mk
Веб страна
www.derven.mk