22/06/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Активни огласи

Пријава

Оглас за вработување

Одлука за избор на кандидат за вработување

Оглас за вработување

Одлука за избор на кандидат за административен службеник

Директор,

ЈКП ДЕРВЕН Велес

 Дипл.биохемиски инженер Антон Јовиќ

                                                                            

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.