ДОМА / Некатегоризирано / Мапа Дервен

Мапа Дервен

{mosmap width='600'|height='450'|lat='41.720981'|lon='21.771984'|<br />zoom='3'|zoomType='Large'|zoomNew='0'|mapType='Satellite'|showMaptype='1'|<br /> overview='0'|tooltip='ЈКП Дервен Велес'|marker='1'|<br /> align='center'}

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. Климент Охридски и ул. Славе Петков

Поради неопходни работни активности на водоводна инсталација, денеска (06.08.2019 година) прекин на водоснабдувањето ќе има …

Прекин на водоснабдувањето на дел од ул. Љубљанска

Поради неопходни работни активности на водоводна инсталација, денеска (05.08.2019 година) прекин на водоснабдувањето ќе има …

Прекин на водоснабдувањето на ул. Кумановска, ул. Ленинова и дел од ул. Борис Трајковски

Поради дефект на водоводна линија, денска (05.08.2019 година) прекин на водоснабдувањето ќе има на ул. …

Прекин на водоснабдувањето на ул. Васил Ѓоргов

Поради неопходни работни активности на водоводна инсталација, денеска (05.08.2019 година) прекин на водоснабдувањето ќе има …

Садење на цвеќе на ул. 8 Септември