26/09/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Известување – 18.04.2019

Се известуваат граѓаните дека деновиве ЈКП Дервен ќе ја третира со хемикалии тревата на и околу гробните места на Новите градски гробишта во близина на н. Раштани.

Се молат граѓаните да не оставаат храна на гробните места за да не дојде до несакани последици.

Однапред благодариме.

прочитај повеќе

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.