ПРОГРАМА ЗА РАБОТА на Управен Одбор

Годишните програми за работа на Управниот Одбор на ЈКП Дервен-Велес се прикажани подоле и можете да го погледнете на следните линкови:

Програма за работа на Управен Одбор за 2023 година

Програма за работа на Управен Одбор за 2022 година

Програма за работа на Управен Одбор за 2021 година

Програма за работа на Управен Одбор за 2020 година