28/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

ЈАВНИ НАБАВКИ

1 min read

НАЧИН НА ПРЕБАРУВАЊЕ  https://e-nabavki.gov.mk/PublicAccess/home.aspx#/notices ОБЈАСНУВАЊЕ ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ НА ЈАВНИТЕ НАБАВКИ НА ЈКП ДЕРВЕН ВЕЛЕС: 1. ГО КЛИКНУВАТЕ ПОЛЕТО ПРЕБАРУВАЈ 2. ВО...

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.