28/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Линкови

АДКОМ Здружение на комунални претпријатија Велес  Официјалната страна на општина Велес Биро за јавни набавки Влада на Република Македонија Јавен...

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.