28/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Асфалтирање на оштетувања на улици од поправка на дефекти

Започнува асфалтирање на оштетувањата на улиците каде имаше поправка на дефекти на водоводни линии.

Денеска (02.04.2019) се работи на асфалтирање на оштетувања на ул. Благој Ѓорев на повеќе локации: спроти магацинот на ЈКП Дервен, спроти Офицерскиот дом и на патот кон Филтерната станица.

Овие активности ќе продолжат и во наредните денови.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.