ДОМА / Вести / Бетонирање на патека – урбана заедница Трајко Панов

Бетонирање на патека – урбана заедница Трајко Панов

Во соработка со Општина Велес, бетонирана е патека кај урбаната заедница Трајко Панов.

Исто така, проверете

Миење на ул. Благој Ѓорев

Денеска (22.05.2019) по налог на Општина Велес, Секторот Комунална хигиена врши миење на ул. Благој …