23/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Бојадисување на бетонски ѕид во амфитеатарот во Младински парк

Бојадисан е бетонски ѕид во амфитеатарот во Младинскиот парк, на кој претходно имаше графити, како и металната ограда пред амфитеатарот.

Материјалите за работа се обезбедени од Општина Велес.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.