ДОМА / Вести / Вандализам на ул. Лазо Осмаков

Вандализам на ул. Лазо Осмаков

Во доцните вечерни часови синоќа (12.04.2019), пронајдени се превртени контејнери за смет на ул. Лазо Осмаков, зад редот кафулиња спроти гимназијатата Кочо Рацин.


Исто така, проверете

Поставување на сообраќајни знаци (13.06.2019)

По налог на Општина Велес, поставени се сообраќајни знаци на повеќе локации во градот.