30/07/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Вратена во првобитна состојба ул. Богдан Каракостев

По поправката на дефект на водоводна линија на ул. Богдан Каракостев изминатиов викенд, денеска (19.06.2019) вратена е во првобитна состојба површината на улицата.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.