23/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Времен прекин на водоснабдувањето на ул. Мицко Козар

Ги известуваме жителите на ул. Мицко Козар дека поради неопходни работни активности за поставување на куќни приклучоци на новата водоводна линија долж улицата, на 09.10.2017 (понеделник) и 10.10.2017 (вторник), ќе има прекин на водоснабдувањето во периодот од 09.00 до 15.00 часот.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.