23/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

ИЗВЕСТУВАЊА

Поради неопходни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија, денеска (18.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето ќе има на...

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.