24/09/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Градските паркови – места за одмор и релаксација или депонии за смет и отпадоци?

Жална слика од паркот пред Општина Велес. Место каде возрасните можат да се релаксираат а најмладите да поиграат – или место за фрлање секаков вид на отпад?

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.