ДОМА / Вести / Делење на канти за отпад – ул. Коле Цветков

Делење на канти за отпад – ул. Коле Цветков

Во соработка со Општина Велес, во тек е доделување на зелени и жолти канти за отпад од домаќинствата и отпад за рециклирање на ул. Коле Цветков.

Исто така, проверете

УСПЕШНО СПРОВЕДЕНА АКЦИЈАТА ЗА ЧИСТЕЊЕ -2019

Успешно се спроведе акцијата за чистење на животната средина, во која учество зедоа вработени од …