01/08/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Доделување канти за комунален отпад на ул. Јордан Јорданов

Денеска (24.06.2019 година), по налог на Општина Велес, Секторот Комунална хигиена доделува зелени канти за комунален отпад по домаќинствата на ул. Јордан Јорданов во н. Превалец.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.