28/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Есенска акција за собирање на електричен и електронски отпад

Почитувани граѓани,

Општина Велес, ЈКП Дервен и Нула Отпад Скопје организираат есенска акција за собирање на отпад од електрична и електронска опрема која ќе трае од 1 Ноември до 1 Декември оваа година.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.