23/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Завршена првата фаза од реконструкцијата на водоводната линија на ул. Белградска

Завршена е првата фаза од реконструкцијата на застарената водоводна линија на ул. Белградска, заедно со поврзувањето на куќните приклучоци од овој сегмент.

Поради големината на зафатот, реконструкцијата е планирана во три фази. Со реконструкцијата ќе се реши проблемот со честата појава на дефекти, односно честите прекини на водоснабдувањето.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.