28/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Завршена реконструкцијата на водоводна линија на ул. Димитар Влахов – спој со ул. Родна Ивева

Денеска (24.04.2019) заврши реконструкцијата на застарената водоводна линија на ул. Димитар Влахов – спој со ул. Родна Ивева, која беше започната пред две седмици.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.