28/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Завршено бојадисувањето на бетонскиот ѕид – ул. Благој Ѓорев

Завршено е бојадисувањето на бетонски ѕид долж ул. Благој Ѓорев на потегот од раскрсницата кај гимназијата Кочо Рацин до кружниот тек во Нова населба.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.