23/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Заменета канализациона цевка во н. Речани

По утврдување дека постои оштетување на канализациона цевка во н. Речани со Ф 200, најверојатно поради притисок врз цевката од тешки возила, денеска (03.04.2019) извршена е замена на истата.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.