ДОМА / Вести / Заменет украдениот капак на шахта на ул. Киро Ќучук

Заменет украдениот капак на шахта на ул. Киро Ќучук

Заменет е со нов украдениот капак на канализациона шахта на ул. Киро Ќучук.

Исто така, проверете

УСПЕШНО СПРОВЕДЕНА АКЦИЈАТА ЗА ЧИСТЕЊЕ -2019

Успешно се спроведе акцијата за чистење на животната средина, во која учество зедоа вработени од …