26/09/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Известување за прекин на водоснабдувањето – ул. Белградска

Ги известуваме жителите на ул. Белградска дека утре (20.06.2019 година), од 8:00 часот ќе имаат прекин на водоснабдувањето поради поврзување на куќните приклучоци на новата, реконструирана водоводна линија.

Благодариме за разбирањето.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.