ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Известување за прекин на водоснабдувањето

Известување за прекин на водоснабдувањето

Поради неопходни работни активности на водоводна мрежа, денеска (24.06.2019 година) од 10:45 часот до 12:45 ќе има прекин на водоснабдувањето на ул. Стеван Бобев, дел од ул. Сараевска и дел од ул. Тодор Јанев.

Благодариме за разбирањето.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. Луј Пастер и дел од ул. Камка Тоцинова

Поради неопходни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија, прекин на водоснабдувањето ќе …