ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Известување за прекин на водоснабдувањето – с. Горно Оризари

Известување за прекин на водоснабдувањето – с. Горно Оризари

Поради дефект на водоводна линија, прекин на водоснабдувањето има во с. Горно Оризари. Работен тим е на терен и работи на отстранување на дефектот.

Благодариме за разбирањето.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. Луј Пастер и дел од ул. Камка Тоцинова

Поради неопходни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија, прекин на водоснабдувањето ќе …