28/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Известување 01.04.2021

1 min read

Ги известуваме нашите корисници дека поради сериозноста на епидемиолошката состојба во Општина Велес предизвикана од Корона вирусот, во периодот од 01.04.2021 година до 09.04.2021 година нема да работи благајната во Управната зграда на ЈКП Дервен. Граѓаните сметките за комунални услуги може да ги плаќаат електронски, на официјалната интернет страница на ЈКП Дервен: https://derven.mk/ , или во останатите наплатни центри во градот.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.