28/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Известување 23.07.2018

Во склоп на своите редовни работни активности, на ден 23.07.2018 година, Сектор Комунална хигиена, односно одделението Јавна комунална хигиена изврши метење на следните улици: 8 Септември, Страшо Пинџур, Гоце Делчев, Илинденска, паркинг пред Основен суд –Велес, Димитар Влахов, Петре Прличко, Нада Бутникошарова, паркинг пред градски пазар (горен дел), 11 Октомври – пазарче, мост Гемиџии, Стар мост и Мало мовче со галарија.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.