17/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Известување 27.10.2017

Се известуваат граѓаните дека од 30.10.2017 до 13.11.2017, перењето на улиците ќе се врши во текот на денот наместо ноќе за да не дојде до замрзнување на улиците поради ниските температури во текот на ноќта.

 

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.