ДОМА / Вести / Косење на зеленило долж локалниот пат до с. Чолошево

Косење на зеленило долж локалниот пат до с. Чолошево

По налог на Општина Велес, денеска (13.06.2019) Секторот Паркови и зеленило го коси и расчистува обраснатото зеленило долж локалниот пат до с. Чолошево.

Исто така, проверете

УСПЕШНО СПРОВЕДЕНА АКЦИЈАТА ЗА ЧИСТЕЊЕ -2019

Успешно се спроведе акцијата за чистење на животната средина, во која учество зедоа вработени од …