14/05/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Косење на трева и зеленило околу училиштето и центарот на с. Башино Село

Денеска, (26.04.2019), Секторот Паркови коси трева и зеленило околу училиштето во с. Башино Село и во централниот дел на селото.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.