ДОМА / Вести / Крводарителска акција на ЈКП Дервен – 18.06.2019

Крводарителска акција на ЈКП Дервен – 18.06.2019

Во соработка со Институтот за трансфузиологија од Скопје и Здружението Црвен крст од Велес, денеска, 18.06.2019 година, организирана е крводарителска акција на вработените од ЈКП Дервен. Учеството беше масовно, со намера да се помогне онаму каде е најпотребно.

Исто така, проверете

УСПЕШНО СПРОВЕДЕНА АКЦИЈАТА ЗА ЧИСТЕЊЕ -2019

Успешно се спроведе акцијата за чистење на животната средина, во која учество зедоа вработени од …