28/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Машинско чистење на парковските патеки

Со цел да се зголеми ефективноста на чистењето на патеките по градските паркови, ЈКП Дервен воведува машинско чистење на ситните отпадоци со смукалка, со чија примена ќе се замени досегашното рачно метење на овие јавни површини.

 

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.