ДОМА / Вести / Миење на сообраќајници во индустриска зона во н. Речани и ул. Луј Пастер

Миење на сообраќајници во индустриска зона во н. Речани и ул. Луј Пастер

По налог од Општина Велес, денеска (17.04.2019) продолжува миењето на сообраќајниците во индустриската зона во н. Речани. Исто така, измиена е и ул. Луј Пастер.

Исто така, проверете

УСПЕШНО СПРОВЕДЕНА АКЦИЈАТА ЗА ЧИСТЕЊЕ -2019

Успешно се спроведе акцијата за чистење на животната средина, во која учество зедоа вработени од …