ДОМА / Вести / Миење на ул. Индустриска

Миење на ул. Индустриска

По налог од Општина Велес, денеска (18.04.2019) вработените од Секторот Комунална хигиена ја мијат ул. Индустриска.

Исто така, проверете

УСПЕШНО СПРОВЕДЕНА АКЦИЈАТА ЗА ЧИСТЕЊЕ -2019

Успешно се спроведе акцијата за чистење на животната средина, во која учество зедоа вработени од …